Papier & karton

Karton- en papierverwerking, inzameling en recycling

De Graaf Afvalbeheer is bij uitstek uw partner voor karton- en papierverwerking, inzameling en recycling. Een milieubewuste keuze voor al uw papier- en kartonafval!

De Graaf is groot in karton en papier recyclen. Sleutelwoorden: veel aandacht voor specifieke wensen van de klant, flexibel en ‘waterdichte’ inzameling en vernietiging van vertrouwelijke archief- en data informatie. Inzameling vindt plaats door middel van zowel kunststof als aluminium containers.

Alle soorten karton en papier recyclen

De Graaf verzorgt voor u de papierverwerking van onder andere computerpapier, kantoorpapier, kranten en tijdschriften, reclamedrukwerk en kartonnen verpakkingen zoals de dozen en verpakkingen van levensmiddelen etc. Elk soort karton of papier recyclen we op een milieubewuste manier.

Andere afvalstromen

Heeft u naast de hoofdstroom soms ook tijdelijke afvalstromen? Geen probleem! Ook als de afvalstromen zich uitbreiden met andere afvalfracties: De Graaf heeft de capaciteit en de mensen in huis om naast papierverwerking additionele service ‘op maat’ te bieden.

Voor een op maat gesneden oplossing voor uw situatie kunt u hier contact met ons opnemen. Bekijk ook de afvalstromen die De Graaf Afvalbeheer nog meer voor u af kan voeren, bijvoorbeeld metaalverwerking of plastic verwerking.

Offerte aanvragen contact opnemen