Metaalverwerking

Metaalinzameling, metaalverwerking en metaalrecycling

De Graaf Afvalbeheer is uw partner voor metaalinzameling, metaalverwerking en metaalrecycling. Een milieubewuste oplossing voor al uw metaal afval!

Waarom uw metalen naar de gemeentewerf brengen als u er bij De Graaf Afvalbeheer opbrengst voor kunt krijgen? Ons bedrijf heeft beschikking over een eigen metaalwerf en specialisten met jarenlange ervaring op het gebied van metaalverwerking. Bent u juist op zoek naar (nieuwe) metalen? Ook hiervoor kunt u bij ons terecht.

Ervaring met alle metalen

Ferro en non-ferro zijn bij De Graaf aan het juiste adres. Wij zamelen zelf in of u verzorgt de logistiek. Wij beoordelen partijen, sorteren en vinden hergebruikers in binnen- of buitenland. Vanzelfsprekend gaat onze metaalverwerking op een manier die u en het milieu maximaal respecteert. Bovendien doen we dat al tientallen jaren, waardoor wij uitstekend de weg weten in de wereld van het metaal. Een ijzeren garantie voor de juiste oplossing!

Naast de metaalinzameling en metaalverwerking leveren wij ook nieuwe metalen. Ook kunt u bij ons terecht voor o.a. papier recyclen (kijk voor aanvullende informatie op www.paperforpaper.nl). Uiteraard met dezelfde kwaliteit en service die u van ons gewend bent!

Offerte aanvragen contact opnemen