bedrijfsafval

Bedrijfsafval

De Graaf Afvalbeheer is uw partner in de verwerking van uw bedrijfsafval. Wij zijn volledig ingespeeld op de zakelijke markt en met onze jarenlange ervaring kunnen wij u totaaloplossingen bieden. Van de verwerking van bedrijfsafval tot bijbehorende dienstverlening. En dat met één aanspreekpunt binnen onze organisatie. Wel zo gemakkelijk.

Archief en data verwerking

Tussen uw bedrijfsafval kan vertrouwelijke informatie zitten, bijvoorbeeld opgeslagen in papieren archieven of op cd-rom’s en computers. Wij bieden u bij de verwerking van deze vertrouwelijke informatie een beproefd en gesloten systeem voor een strikt confidentiële afhandeling. Als extra dienst verzorgen wij ook full-service archiefbeheer.

Afvalscan: bespaar op de kosten van bedrijfsafval!

Met behulp van onze afvalscan kunt u gemakkelijk bekijken of u kunt besparen op de kosten van de verwerking van uw bedrijfsafval. In minder dan een half uur zou u zomaar 40% kunnen besparen op uw afvalkosten! Vaak kunt u bijvoorbeeld al wat meer letten op papier recyclen of plastic beter scheiden. Doe de scan op www.afvalscan.nl en bekijk wat u kunt besparen.