Wit- en bruingoed

Inzameling, verwerking en recycling van wit- en bruingoed

Witgoed en bruingoed inzameling, verwerking en recycling bij De Graaf Afvalbeheer. De oplossing voor al uw afvalstromen!

Wit- en bruingoed zijn alle elektrische en elektronische huishoudelijke- en kantoorapparaten. Hieronder vallen huishoudelijke apparaten die op een vergelijkbare manier in bedrijven worden gebruikt (koelkasten, koffiezetapparatuur, TV’s, CV-ketels, telefoons, geluidsapparatuur, etc.).

Apparaten als computers, kopieermachines en faxen en klein electronisch/elektrisch gereedschap, koelvitrine/-cellen, industriële stofzuigers en andere industriële apparatuur vallen niet onder deze afvalstroom.

Waarom wit- en bruingoed scheiden?
Wit- en bruingoed heeft diverse mogelijkheden tot hergebruik. Allereerst wordt er gekeken of het in zijn geheel bruikbaar is. In dat geval wordt het vaak aan een kringloop aangeboden. Vervolgens wordt er bekeken of bepaalde onderdelen geschikt zijn voor hergebruik of gerecycled kunnen worden tot bijvoorbeeld staal en kunststof.

Kosten en baten
Wit- en bruingoed kan vaak kosteloos afgegeven worden. Indien u uw wit- en bruingoed gescheiden aanbiedt kunt u besparen op uw afvoerkosten van het restafval.

En nu…
Voor een op maat gesneden oplossing voor uw situatie kunt u contact met ons opnemen.

Offerte aanvragen Contact opnemen

Terug naar Alle Afvalstromen