Alle afvalstromen

Afvalinzameling en afvalverwerking van alle afvalstromen in Zaanstreek-Waterland

Voor afvalinzameling en afvalverwerking van alle voorkomende afvalstromen bent u bij De Graaf Afvalbeheer in Zaanstreek-Waterland aan het juiste adres!

De Wet Milieubeheer stelt steeds strengere eisen aan de gescheiden inzameling van afvalstromen. Wij spelen hierop in door middel van onze afvalscan. Voor u de zekerheid van maximale naleving van de milieuregels en maximale besparing op uw afvalkosten.

Bij afvalstromen kunt u denken aan:

Papier en karton
Al meer dan 60 jaar specialist in de inzameling en verwerking van kantoorpapier, karton, oude kranten, drukkerijpapier, tijdschriften, vakbladen, folders, reclamedrukwerk, kartonnen verpakkingen. Voor meer informatie klik hier.

Archief- en datavernietiging
In alle soorten afvalstromen kan vertrouwelijke informatie schuilen of is het om andere redenen belangrijk om niet in handen te komen van derden, soms zelfs binnen de eigen organisatie. klik hier voor onze specialistische dienstverlening op dit gebied.

Metaalverwerking
Voor alle soorten ferro en non-ferro verzorgen wij de inzameling, sortering en bewerking op onze moderne metaalwerf. Meer informatie vindt u hier.

Overige afvalstromen
U kunt bij De Graaf ook terecht voor:

Offerte aanvragen Contact opnemen