Wagenpark De Graaf breidt uit met vier nieuwe wagens!

Zo divers als de dienstverlening van De Graaf is, zo divers zijn ook onze wagens. Er zijn weer vier mooie exemplaren afgeleverd door Gomes Purmerend. De twee nieuwe Mercedes-Benz Sprinter bakwagens worden gebruikt voor het uitvoeren van servicewerkzaamheden. Bijvoorbeeld het plaatsen en afvoeren van containers voor de inzameling van alle voorkomende afvalstromen en het bezorgen van allerlei duurzame en gerecyclede producten gemaakt van het ingezamelde afval.

De Mercedes-Benz Sprinter verhoogde bestelwagen is speciaal gereserveerd voor de Archiefbeheer tak. Met deze wagen halen wij vertrouwelijk archief op om in de archiefopslag te plaatsen of brengen wij opgevraagde archiefstukken naar onze klanten. De nieuwe Mercedes-Benz Antos vuilniswagen is een deels hergebruikte wagen, waarbij de opbouw afkomstig is van een oude De Graaf vrachtwagen. Deze duurzame werkwijze hanteert De Graaf al jaren, recycling zit nou eenmaal in de genen van ons bedrijf!

De foto’s van deze wagens vind je op facebook!

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink . Trackbacks en Reacties zijn beide tijdelijk gesloten.