Gemeente Purmerend bedankt De Graaf voor ‘brood op de plank’

Wethouder Helm kwam bij De Graaf op bezoek om een symbolisch cadeau te overhandigen, brood op een broodplank. De Gemeente Purmerend heeft dit initiatief genomen om De Graaf Groep te bedanken voor het aannemen van mensen die onder de participatiewet vallen.

Noodzaak voor beide partijen
De Graaf biedt geregeld werkplekken aan voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, werkzoekenden waarvoor het lastig is om op eigen kracht werk te vinden. Op deze manier zijn er bij De Graaf in de loop der tijd al 25 werkplekken ingevuld. Directeur Peter de Graaf vindt het bedankje een mooi gebaar, maar benadrukt de noodzaak voor beide partijen: ‘Deze mensen willen graag aan de slag en wij hebben hard mensen nodig die bereid zijn om met hun handen te werken. Uiteraard vinden wij het als bedrijf belangrijk om onze verantwoordelijkheid richting de maatschappij te nemen, maar daarnaast zijn deze collega’s voor ons van grote toegevoegde waarde. Direct inzetbaar, vaak op zoek naar een baan met duidelijke werkzaamheden en harde werkers. Hierin kunnen we elkaar vinden.’

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink . Trackbacks en Reacties zijn beide tijdelijk gesloten.